Garland GASHEATERHOES (hoogte 179cm)

0 Reviews
IN STOCK, available now
Garland gasheaterhoes Zilver
Garland GASHEATERHOES (hoogte 179cm)
  • All products are for the European market
  • Ordered before 17.00h, SAME DAY shipment
  • 14 day reflection period
  • Pay later
GARLAND BESCHERMHOES PATIO HEATER (179CM)
 

Wilt u uw gasheater beschermen tegen vuil en vocht? Dan is deze Garland hoes waarschijnlijkt een prima oplossing! De gasheaterhoes beschermt uw gasheater tegen Nederlandse weersinvloeden waardoor deze langer mooi blijft en de levensduur van uw terrasheater wordt verlengd. De beschermhoes heeft een hoogte van 179 cm en is aan de bovenzijde 124 cm breed.


Praktisch en prettig in gebruik


De Zilver-lijn beschermhoezen van Garland zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit polyester. Dit is een sterk, maar lichtgewicht materiaal waardoor de hoes eenvoudig te gebruiken is en uw patio heater goed beschermd is tegen zomerse buien. De binnenkant is gecoat PVC en de naden zijn met waterdichte tape afgewerkt.


De Garland beschermhoes is aan de onderzijde voorzien van een rijgkoord en een stopper. Als u het koord aantrekt, dan blijft de hoes keurig op zijn plaats zitten en krijgt de wind er geen vat op. De beschermhoes is uiteraard UV-bestendig.


De Garland gasheaterhoes (Zilver) in het kort:

 
-  Gemaakt van hoge kwaliteit polyester materialen
-  UV-bestendig
-  Beschermt uw gasheater tegen regen en vuil
-  Waterbestendig getapete naden
-  Voorzien van handig rijgkoord met stopper
-  PVC coated aan de binnenzijde
 
 
Logo Garland
 
Garland
 

Het familiebedrijf Garland is opgericht in 1965 en inmiddels een zeer voorname speler op het gebied van tuinartikelen. In de loop der jaren heeft men zich gepresenteerd als specialist op het gebied van beschermhoezen.  


Kenmerkend voor de door Garland geproduceerde tuinhoezen is dat deze zijn onderverdeeld in drie verschillende kwaliteitsniveau’s: brons, zilver en goud. Zo heeft u altijd de keuze uit een prijs-/kwaliteitverhouding naar keuze.

Read more
Specifications
Brand Garland
Model Garland Beschermhoes patioheater (179cm) Zilver
Dimensions 179 x 124 cm
Shape Round
Reviews
0 Reviews
All review data
Write a review